Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.
Μπορείτε να κάνετε εξόφληση με πιστωτική κάρτα αν διαθέτεται MasterCard ή VISA. Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer) 128-bit Veri Sign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας σας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της.
Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες που σας βολεύει, συμπληρώνοντας το ονομά σας, και απλά μας ενημερώνεται ( απαιτείται αποστολή fax η email κλπ). Εμεις θα επιβεβαιώσουμε  την πληρωμή και θα προχωρήσουμε άμεσα στην εκτέλεση της παραγγελίας. Παρακαλούμαι όπως προτού προχωρήσετε στην κατάθεση να προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας για επιβεβαίωση της άμεσης διαθεσιμότητας των εμπορευμάτων. Οι συνεργαζόμενες τράπεζες είναι:

Εθνική Τράπεζα
Λογαριασμός:
IBAN: GR80 0110 4270 0000 4270 0561 709
ΑΡ.ΛΟΓΑΡ: 427/005617-09

Τράπεζα Πειραιώς
Λογαριασμός: 
ΙΒΑΝ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

3. Πληρωμή στο κατάστημα
Σε περίπτωση επιλογής παραλαβής των εμπορευμάτων απο το κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε επιτόπου με ΜΕΤΡΗΤΑ αλλά και με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ. Το φυσικό κατάστημα το χρησιμοποιούμε ως φυσική εκθέση και ως σημείο παραλαβής των εμπορευμάτων. Η διαθεσιμότητα ενός προιόντος στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΔΕΝ συνεπάγεται αυτόματα ότι είναι διαθέσιμο και στο φυσικό κατάστημα. Αυτό σημαίνει ότι εάν θέλετε να προβείτε στην αγορά ή να δείτε ζωντανά κάποιο προϊόν, καλό θα ήταν πριν μας επισκεφθείτε να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ώστε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου προιόντος στο φυσικό κατάστημα.

4. Με αντικαταβολή
Με την παραλαβή των εμπορευμάτων μπορείτε να πληρώσετε στό συνεργαζόμενο courier (ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ) σε αυτή την περίπτωση υπάρχει μία πάγια χρεώση 2,00 €.Η εξόφληση με αντικαταβολή δεν ισχύει για αποστολές με Πρακτορείο Μεταφορών.

Πριν πραγματοποιήσετε πληρωμή μέσω κάρτας επικοινωνήστε μαζί μας για να βεβαιωθείτε οτι το προιόν είναι σε διαθεσιμότητα.

Οι τιμές των προϊόντων είναι λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.