Για την παράδοση των προϊόντων στο σπίτι σας συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένες εταιρίες ταχυδρομικές  και courier με τις οποίες θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας ανά πάσα στιγμή. Οι παραπάνω πληροφορίες μαζι με τον αριθμό της αποστολής θα αποστέλλονται στο email που έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία.

…………………………………………………………………
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε και το κόστος μεταφοράς είναι τα εξής

1. Στην Ελλάδα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της courier «ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ». Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων που παραγγείλατε και διαμορφώνεται ως εξής:
Για κάθε παραγγελία με βάρος έως 3 κιλά, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4,00 ευρώ για όλη την Ελλάδα, π.χ. αν παραγγείλετε ένα προϊόν, θα πληρώσετε την αξία του προϊόντος συν 4,00 ευρώ τα έξοδα μεταφοράς. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 3 κιλά, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4,00 ευρώ συν 1,00 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για προεξοφλημένες παραγγελίες (πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) με βάρος έως 3 κιλά, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4,00 ευρώ. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 3 κιλά, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4,00 ευρώ συν 1,00 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό και αν έχει γίνει προπλήρωμη υποχρεούστε να καταβάλετε και τη διαφορά ώστε να πραγματοποιηθεί η έναρξη της πραγγελίας σας.

Σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει έξτρα χρέωση 2,50 ευρώ.

2.Όταν πρόκειται γιά ογκώδη προϊόντα που οι courier είναι ασύμφορες υπάρχει δυνατότητα μεταφορικής εταιρείας κατόπιν συνενόησης μαζί μας.Η εξόφληση με αντικαταβολή δεν ισχύει για αποστολές με Πρακτορείο Μεταφορών.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται 24% ΦΠΑ.