Τα προϊόντα της επιχειρησής μας πριν σας αποσταλούν έχουν ελεγχθεί για την άριστη ποιότητα τους και έχουν συσκευαστεί με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Επιστροφές προϊόντων που έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται δεκτές εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και μέσα στην πλήρη αρχική συσκευασία τους. Επιπλέον τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που επιβεβαιώνουν την συναλλαγή (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο).

Η διαδικασία επιστροφών είναι η εξής:
Στείλτε μας ένα e-mail στο info@lykmar.gr  ή επικοινωνήστε με το τηλ. 2752029539  για να γνωστοποιήσετε την επιστροφή σας. Στην περίπτωση που υπάρχει ευθύνη της επιχείρησης για την κατάσταση των προϊόντων, τότε τα επιστραφέντα αντικαθίστανται άμεσα με δική μας χρέωση. Σε διαφορετική περίπτωση τα χρήματα σας θα σας πιστωθούν εκτός από τα έξοδα μεταφοράς τους.

Τροποποίηση ή / και ακύρωση παραγγελίας είναι εφικτή εντός  2 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας, και εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η επεξεργασία / αποστολή της παραγγελίας σας από το αρμόδιο τμήμα της επιχειρησής μας.

Τα προίόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και να μην υπάρχει φθορά ούτε σε αυτήν και πόσο μάλλον ούτε στο προϊόν.

Για φθορές οι οποίες προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς δεν είναι υπεύθυνη η επιχείρηση www.lykmar.gr

Τα έξοδα επιστροφής προϊόντος, βαρύνουν τον πελάτη σε περίπτωση που δεν είναι της αρεσκείας του το προϊόν.

 

Σε κάθε περίπτωση, για όποια αλλαγή επιθυμείτε να γίνει στην παραγγελία σας θα πρέπει να  επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας στο e-mail info@lykmar.gr ή στο τηλ 27520 29539  ή με την αποστολή fax στο 27520 29539